top of page

EXPOSITIES 2023

Foto's Isamo & Bobby.jpg

ISAMO THISSEN & BOBBY VELDHUIZEN

2 september 2023

Jong talenten Isamo Thissen en Bobby Veldhuizen hebben afzonderlijk hun kunstwerken geëxposeerd in de Gelderlandfabriek. Galerie Brandstof brengt Isamo en Bobby bij elkaar in de expositie Vloeiende Grenzen.

MARINKE VAN ZANDWIJK

22 juli 2023

Glazen geblazen bellen spelen veelal de hoofdrol in haar werk. Op zoek naar vergankelijkheid en vervorming vinden ze hun context. Uitgangspunt daarbij is de uitspraak ‘Homo bulla est’ (De mens is een zeepbel) van de filosoof en humanist Erasmus, een uitspraak die vertaalt hoe ik mijn belvormen beschouw: als fysieke wezens die persoonlijke eigenschappen in zich dragen.

image_6483441.JPG
carole_rey-hemicraniadisambiguation-1_20200123_1027758542.jpg

CAROLE REY

17 juni 2023

Carole Rey is een Franse fotograaf die in Leerdam woont en werkt. Haar werk is tentoongesteld in heel Europa en de VS en ontving een zilveren medaille op de Prix de la Photographie de Paris voor haar serie Hemicrania-Disambiguation.

Rey's werk is een visuele uitnodiging om diversiteit en schoonheid die het leven ons geeft te omarmen maar ook om lijden en pijn een plek te geven.

GALERIE BRANDSTOF X WAARDART

zaterdag 13 mei 2023

De tentoonstelling is samengesteld in samenwerking met WaardArt; de kunstenaarsvereniging van West Betuwe. De werken van de kunstenaars versterken elkaar door samen te werken. De verscheidenheid in fragiliteit, mediums, kleur, grootte en materialiteit, zorgt ervoor dat er symbiose ontstaat. De kunstenaars zijn Charlotte Vonk, Christoph Blans, Soraya van Houwelingen en Saskia van Herwaarden

Afbeelding uitnodiging WaardArt.jpg
bottom of page