top of page

Exposities

Animatie: Carole Rey & studio THING.NL

Beyond Color
and Surface

Femke Reijerman en Arjen Witteveen

20 juli - 25 augustus

Het gecureerde werk laat het onderzoek zien naar de mogelijkheden die ontstaan wanneer kleur, materialiteit, compositie en vorm, op een creatieve en uitdagende manier worden gecombineerd. Door het gebruik van kleuren en textuur wordt de beleving van ruimte en vorm constant uitgedaagd en verschoven. De abstracte vormen en rijke texturen fungeren als een venster naar de interpretatie van de aanschouwer. Wat ontdek jij?

_MG_0659 50x70_edited.jpg
Blauw instag form_edited.jpg

Anton Heyboer Verborgen schatten

8 juni - 7 juli 

Galerie Brandstof is verheugd om de nieuwe tentoonstelling 'Verborgen schatten' aan te kondigen, een presentatie van het werk van de iconische Nederlandse kunstenaar Anton Heyboer.

De tentoonstelling biedt kunstliefhebbers een unieke kans om de diepgaande en veelzijdige creaties van Heyboer te ervaren.

compositie met figuren 1957.jpg
Ingrid Geesink - Reshape.jpg.png

Split Splashes
samenspel tussen patroon en toeval

4 mei - 2 juni

De expositie verkent vloeibaarheid en grenzen, waarbij het observerende aspect van de kunstenaar op het juiste moment vastlegt wat er zich afspeelt in de vorm van schilderijen, tekeningen, fotografie, beeldende kunst, in samenspel met grafische elementen. Je wordt uitgenodigd om de dynamische wereld te verkennen, waarin de grens tussen vloeibaarheid en vorm vervaagt.

Kunstenaars: Ingrid Geesink, Jan Dirk Brobbel en Michan Mijsbergh.


 

Bekijk de expositie terug van 2023
Met als aftrap van het seizoen samenwerking  kunstenaarsvereniging WaardArt (West Betuwe) met de kunstenaars Charlotte Vonk, Saskia van Herwaarden, Soraya van Houwelingen en Christoph Blans. Gevolgd door de expositie Hemicrania-Disambiguation met fotograaf Carole Rey en animaties in samenwerking met studio THING.nl. Beeldend kunstenaar Marinke van Zandwijk, met haar prachtige glazen kunstwerken. En als afsluiting jong talenten  Bobby Veldhuizen en Isamo Thissen.Klik op de knop voor de exposities van 2023

In 2022 opende Galerie Brandstof voor het eerst in mei haar deuren. Met exposities van beeldend kunstenaar Michan Mijsbergh, visueel kunstenaar Suzette Bousema, fotograaf Robin Butter en beeldend kunstenaar Margret Mijsbergh.

Klik op de knop voor de exposities van 2022

bottom of page