top of page

EXPOSITIES

2022

Michan Mijsbergh.tif

MICHAN MIJSBERGH

03_Super_Organism_Suzette_Bousema_JPG_web.jpg

SUZETTE BOUSEMA

RobinButter-Drakenbloed-II-0892.jpg

ROBIN BUTTER

 MaM Sensitive.jpeg

MARGRET MIJSBERGH

3 september 2022

Inspiratie haalt Margret uit haar directe omgeving. Soms op reis in het buitenland maar vaak ook net buiten de deur. Zand, strand, duinen en zee. Het kustlandschap levert haar de heldere maar rustige kleuren die grote, monumentale, lyrische doeken vullen.

6 augustus 2022

Op jonge leeftijd wilde ze archeoloog worden. In haar jeugdige fantasie had graven en onderzoeken in aarde iets avontuurlijks. 
Fotografie is dan ook voor haar een geworden om in de achtergronden van culturele fenomenen te kunnen graven. Om zo te kunnen ontsnappen aan haar eigen realiteit van het alledaagse. 

Dit zoekt zij dan ook op in de mensen en verhalen die zij fotografeert; in omgevingen die vreemder lijken dan fictie.

Het verkennen van de betekenis van geschiedenis en mythen.

26 mei 2022

Met dezelfde nieuwsgierigheid als een wetenschapper visualiseert Suzette Bousema milieuthema’s. Door de schoonheid van wetenschappelijk onderzoek te visualiseren, wilt zij op een positieve manier bijdragen aan een reeds lopende milieudebatten.


Bij Galerie Brandstof gaat ze haar werk presenteren ‘Super organisme’. Onzichtbaar voor het blote oog, maar bedreigd door onze activiteiten. Hoe kunnen we het netwerk aanboren van een ondergewaardeerd maar cruciaal organisme

30 april 2022

Michan produceert tekeningen, schilderijen, collages en sculpturen. In de verschillende disciplines is er een duidelijke beeldtaal herkenbaar.


Het kader wat in elk werk een terugkerend thema is, wekt de suggestie van een raam of tv-scherm, waarin een cartoonachtige voorstelling zich afspeelt, een soort schijn- of fantasiewereld, waarin abstractie en patronen uit het dagelijks leven lijken te versmelten.

bottom of page